Ramtaub Ramtaub Ramtaub

 

 
NOTICIES
Us presentem les noves receptes tradicionals

 

PROPERAMENT

La web de Ramtaub inclourà noves receptes

 

NOVETATS

Entrevista al President d'ANECAS

 

QUI SOM ?

 
Ramtaub és una empresa familiar que es dedica a l'elaboració i venda de menuts.

 

Actualment pertanyem a la quarta generació de la família Ramells que des de principis del segle XX s'ha dedicat a la recollida, manipulació i elaboració de menuts carnis.

Generació rera generació s'ha transmès de pares a fills el coneixement artesà de l'ofici que amb el temps ha anat millorant en qualitat i quantitat els processos productius, arribant els nostres productes als mercats en òptimes condicions.

 

El nostre afany de superació ens va dur a principis dels anys vuitanta a recórrer Europa per a aconseguir les tecnologies i sistemes que disposaven les empreses del sector. Fruit d'aquesta experiència i amb la participació de la família Taubman, procedent del Regne Unit, vam crear a finals de 1983 l'empresa RAMTAUB, SA, que amb l'experiència adquirida al llarg dels anys d'existència, amb la incorporació de les noves tecnologies i nous sistemes de venta ha situat a la nostra empresa en els primers llocs del sector dels menuts carnis d'Europa en la celebració del nostre 20è. aniversari.

 

 

 

 

 
 Qui som ?
 Qualitat
 Productes
 Situació
 Receptes
 Enllaços d'interès
 Alimentaria